Έξοδα Αποστολής

Για αγορές άνω των 50,00€, τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για αγορές κάτω των 50,00€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) προς οποιονδήποτε εγχώριο προορισμό, ανεξαρτήτως βάρους του δέματος ή τρόπου πληρωμής της παραγγελίας (Εφάπαξ Χρέωση). Στην περίπτωση αντικαταβολής προστίθονται και τα έξοδα αντικαταβολής που ανέρχονται στα 2€ .

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται στο αντίστοιχο πεδίο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Πληροφορίες αποστολών

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) EΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε, εφόσον υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων ,αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την μέρα της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ΕΛΤΑ courier πόρτα-πόρτα, ως δυσπρόσιτες (χερσαίοι προορισμοί) και τις ημέρες παράδοσης, στο site www.elta-courier.gr .Επίσης, για τις μεταφορές στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο απαιτούνται 48 ώρες. Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Για παραγγελίες από Κύπρο και εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση info@anazeworld.gr , για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Σημείωση: Η εταιρία elta courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα -Παρασκευή 09:00-18:00 . Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 3 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο www.anazeworld.gr, με γραπτά μηνύματα και κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στο anazeworld.gr και η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής:

Αντικαταβολές: Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου μία παραγγελία δεν παραδίδεται στον τελικό παραλήπτη με ευθύνη ή από αμέλεια του ιδίου, το www.anazeworld.gr δε θα αποστέλλει ξανά την παραγγελία και διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει καμία άλλη μελλοντική παραγγελία στο ίδιο πρόσωπο. Στις περιπτώσεις των αποστολών με τη μέθοδο της αντικαταβολής και τις οποίες ο πελάτης από δική του ευθύνη ή αμέλεια δεν παρέλαβε και επιθυμεί να του αποσταλεί ξανά, τα έξοδα αποστολής θα ανέρχονται στα 10€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος των δύο αποστολών και της μίας επιστροφής στο κατάστημα και η πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα πραγματοποιείται μόνο μέσω κατάθεσης του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του anazeworld.gr.

Παραγγελίες μέσω PayPal ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Στην περίπτωση που μία παραγγελία δεν παρελήφθη με ευθύνη ή από αμέλεια του πελάτη και η οποία είχε προπληρωθεί μέσω PayPal ή κατάθεσης, το anazeworld.gr θα έρχεται σε επαφή με τον πελάτη και μετά από την κατάθεση του ποσού των 10€ σε τραπεζικό λογαριασμό του anazeworld.gr θα αποστέλλεται ξανά η παραγγελία (το ποσό περιλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του δέματος στο anazeworld.gr και το κόστος της δεύτερης αποστολής).