Καλώς ήρθες στον κόσμο μας!

Ο γάμος μας και ο ερχομός της κόρης μας ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί αυτός ο κόσμος. Όλα ξεκίνησαν όταν έψαχνα ιδέες deco και είδη bohorustic style, wedding αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου για να διακοσμήσουμε με τις φίλες μου ένα ξεχωριστό baby shower. Μετά ακολούθησε η βάφτιση, τα πρώτα και τα δεύτερα γενέθλια και έπεται συνέχεια..

Αναζήτησα τα πιο όμορφα, ασφαλή, ποιοτικά και πολυτελή είδη πάρτι απ’ όλο τον κόσμο, για να οργανώσω ένα ξεχωριστό bridal shower, γάμο, baby shower, βάφτιση ,πάρτι γενεθλίων . Με αυτή την αναζήτηση ήθελα να βοηθήσω τις φίλες μου να κάνουν το δικό τους πάρτι γενεθλίων αξέχαστο και τις μέλλουσες νυφούλες το πιο τρελό και παιχνιδιάρικο γαμήλιο πάρτι. Να δημιουργήσω handmade gifts with love για τα νεογέννητα μωράκια, για τη διακόσμηση του δωματίου τους, του playroom και όχι μόνο.

Έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε η ιδέα του anazeworld.gr online party shop and more, για να βοηθήσει την πολυάσχολη μανούλα να οργανώσει τα πάρτι των παιδιών της, να μειώσει το bride to be αγχος και με το πάτημα ενός κουμπιού να έχει ό,τι επιθυμεί στην πόρτα της.

Ακόμη μπορεί να σου δώσει φρέσκιες ιδέες διακόσμησης, να μετατρέψεις τη γιορτή σου σε ένα υπέροχο πάρτι και οι καλεσμένοι σου να φύγουν με τα πιο πρωτότυπα, χειροποίητα αναμνηστικά δώρα.

Και φυσικά είμαστε εδώ για να σε διευκολύνουμε στην αναζήτηση των πιο ποιοτικών, premium υλικών ώστε να δημιουργήσεις με την προσωπική σου υπογραφή, το party σου.

Παραδίδονται όλα στην πόρτα σας.

PS. Πριν από τη μεγάλη μέρα, άφησέ τα όλα έξω, το Party ξεκίνησε.

Anastasia Zeikou

Stress free online shipping experience”